10 tips för fototapeter i hemmet

Grattis, du beslutat att köpa en väggmålning. Det är ganska spännande upplevelse. Följ denna praktisk lista över göra och inte göra för att säkerställa år av glädje:

1. Gör inspektera att se till att alla bitar är där, och att allt ställer upp korrekt på golvet. Om det finns några problem, är det nu dags att ringa tillverkaren.


2. Gör se till att dina väggar är förberedd och du har alla nödvändiga material till hands som tapetklister, en utjämning borste, färska rakblad, etc.


3. Gör se till att din tapet hängare är en medlem av The National Guild of Professional Paper hängare, Inc *. Om du lita på din installation till någon du inte vet, kan det sluta med mindre än fantastiska resultat.


4. väljer din vägg tänk. Konsultera tidningar eller heminredning visar för inspiration.


5. Häng inte ensam. En väggmålning installationen är definitivt en två personer jobb. Även om det såg lätt på en video, använder två personer.


6. Låt inte någon tapetklister på den tryckta sidan av väggmålning. Torka överskottet omedelbart. Tapetklister kan orsaka bestående missfärgning.


7. Inte pre-trimma din väggmålning innan du sätter upp. Även om din vägg ser ut och åtgärder jämnt, är det bäst att luft på sidan av försiktighet. De flesta väggar har brister - det finns något sådant som en "perfekt vägg".


8. Gör det själv! Du sparar pengar på installation. Men, kom ihåg att ha din make, vän eller granne låna ut en hand (se # 5). Du kan göra det!:-)


9. Ge dig själv en hel dag för att installera väggmålning. Det bör definitivt ta mindre tid, men du vill inte stressa jobbet. Plus att du behöver tid för prep och städa upp.


10. Do hålla barn och husdjur borta. Ett uns av förebyggande är värt ett pund av bot, som ordspråket säger.Och det viktigaste:


Gör verkligen njuta av upplevelsen av att ha en väggmålning i ditt hem. Det är en vacker sak!

fototapet skog sovrumstapet skogstapet

fototapet tropisk havsutsikt

new york tapet svartvit fototapet